Optimalizace pojištění

Součástí každého kvalitního finančního plánu i osobního finančního portfolia je zajištění rizik. 

Život je nepředvídatelný, ale se správně nastaveným pojištěním můžete žít naplno s jistotou, že o Vaši rodinu a finance je postaráno.

U mě naleznete komplexní přístup k optimalizaci pojištění, porovnání nabídek většiny pojišťoven na trhu a individuální nastavení dle Vašich potřeb. Spolupracuji pouze se stabilními a ověřenými pojišťovnami. Nejvyšší důraz kladu na kvalitní pojistné krytí, aby Vám pojišťovna v nouzové situaci peníze opravdu bez problémů vyplatila, nevykrucovala se jak had a nevymlouvala se na výluky v pojistných podmínkách.

Nesnažím se najít nejlevnější řešení, ale to nejkvalitnější! Pokud máte tetování, možná jste od svého tatéra slyšeli větu: „Kvalitní tetování není levné, a levné tetování není kvalitní.“ U pojištění to platí dvojnásob!

Mé služby však rozhodně nekončí uzavřením pojistné smlouvy a klientům pomáhám také při pojistných událostech.

Pojištění vhodně implementuji do finančního plánu s cílem dosáhnout maximální efektivity. Tento komplexní přístup cílí na to, aby všechny aspekty Vašeho finančního života spolupracovaly v harmonii a fungovaly dohromady jako dobře promazaný stroj.

POMOHU VÁM S TĚMITO DRUHY POJIŠTĚNÍ:

Pojištění
trvalé invalidity

Pojištění dlouhodobé
pracovní neschopnosti

Životní
pojištění

Pojištění vážných
onemocnění

Pojištění vážných
následků úrazu

Pojištění
nemovitosti a domácnosti

Povinné
ručení

Pojištění
odpovědnosti

Neriskujte ohrožení Vaší finanční stability. Postavte se nejistotě tváří v tvář pomocí kvalitně nastaveného pojištění. Stačí udělat první krok a se zbytkem Vám rád pomohu. Kontaktujte mě a společně vykročíme na cestu k finanční stabilitě. Probereme Vaše potřeby a preference a najdeme nejlepší řešení ušité na míru.

Správné pojištění není zbytečné vyhazování peněz z kapsy, ale investice do budoucnosti. Je to rozhodnutí, které může změnit Váš život.

Máte staré pojištění a nejste si jisti jeho kvalitou? Kontaktujte mě!

Bc. Daniel Klika, EFA