Investiční poradenství

Investování vůbec nemusí znamenat „všechno nebo nic“.

Investičních nástrojů všeho druhu je jako hub po dešti a jediným problémem je najít si mezi nimi tu správnou, která bude splňovat naše požadavky a dostane nás do našeho cíle. 

To se však snadno řekne. Pro většinu lidí je hledání ideálního investičního nástroje nereálným úkolem, a proto se do toho často ani nepouštějí a nechávají své úspory ležet ladem v bance nebo doma pod polštářem, kde o ně přicházejí kvůli inflaci. Nebo si sami nějaký produkt vyberou, ale zbytečně přichází o peníze kvůli vysokým poplatkům nebo špatnému nastavení.

Jak Vás před těmito situacemi mohu ochránit?

Správa vlastních financí může být náročný úkol. Je snadné chytit se do běžných pastí, jako je nedostatečná diverzifikace investic, nedostatečné plánování do budoucna nebo neaktuální strategie. Tyto chyby mohou vést k významným finančním ztrátám a zmeškaným příležitostem. Naproti tomu s profesionálním vedením můžete těmto chybám předejít a nechat peníze pracovat bez zvýšené námahy. Inflace si na Vás už jen tak nepřijde!

Mnoho lidí si uvědomuje existenci inflace, díky které jim pomalu ale jistě úspory mizí mezi prsty, avšak nevědí, komu mají své finance a důvěru, svěřit. Na trhu se pohybuje mnoho bankéřů, poradců, prodejců horké vody a dalších obchodníků, z nichž každý prodává něco jiného a snaží se nás přesvědčit, že zrovna jejich řešení je to nejlepší. To však logicky není možné. Proč byste tedy měl/a vložit svou důvěru právě do mých rukou?

Od začátku mé kariéry mě fascinuje svět investic, dlouhodobě se v tomto oboru aktivně vzdělávám, rozšiřuji své obzory a čerpám znalosti od těch největších světových kapacit v oboru. Chci se neustále zlepšovat a posouvat svou práci na vyšší úroveň.

Několik let jsem působil jako produktový specialista u největšího českého distributora podílových fondů v ČR. Měl jsem možnost detailně nahlédnout pod pokličku předních investičních nástrojů jako málokterý poradce v ČR. Vím, jak kvalitní investiční produkty jsou pro Vás napříč bankami, nezávislými investičními společnostmi a online platformami na území ČR dostupné, jaká je jejich kvalita a jak je mezi sebou správně porovnat, abychom z nich vybrali ty nejzajímavější.

Od klientů často slýchávám, že se jim líbí, jak umím lidsky vysvětlit komplikované odborné pojmy a celým procesem je srozumitelně provést bez zbytečné ztráty jejich času.

Na denní bázi sleduji dění ve světě, které má vliv na úspěch investičních portfolií mých klientů a aktivně jim dávám včasné rady, aby oni tyto novinky sledovat a vyhodnocovat nemuseli a mohli svůj čas trávit příjemněji.

Spolupracuji pouze s předními finančními institucemi s dlouhodobou historií. Žádná doporučení v rámci nových, nevyzkoušených a rizikových investičních příležitostí, které sice mohou, ale také nemusí vyjít, ode mě nečekejte. Stabilita a bezpečí jsou u mě na prvním místě.

Svým klientům spravuji investiční portfolia v aktuální výši 50 mil. kč a toto číslo průběžně stabilně roste.

Představte si svou finanční budoucnost jako cestu na vrchol hory. Cesta může být náročná a trnitá, čeká na ní několik nástrah (v čele s inflací), ale s průvodcem, který zná terén, se všem nástrahám bezpečně vyhnete a dosáhnete vrcholu. Pevně věřím, že právě já jsem ten pravý průvodce pro Vaši finanční cestu.

Pojďme společně vykročit na cestu k vašemu finančnímu úspěchu a nezávislosti. Jak praví známé investiční přísloví: „Nejlepší čas začít byl včera. Druhý nejlepší čas je právě teď!“. Kontaktujte mě pomocí kontaktního formuláře a společně dosáhneme Vašich finančních cílů.

Bc. Daniel Klika, EFA